Artist: ŠpiiliMiili

ŠpiiliMiili on noor punk ansambel mis koosneb põhiliselt kolmest kuni neljast liikmest. ŠpiiliMiili alustas oma tegevust 2017 aasta oktoobris. ŠpiiliMiili lugusi internetis ei kohta, bänd on toonitades ära maininud, et internet rikub tänapäeval tõelise artisti elamuse ära.

Meid ei leia internetist sest oleme ekslusiivselt lavadel

 

Kommenteerib asjaolusi ansambli solist.
ŠpiiliMiili kolme liikmega.
Sellegi poolest on ansambel endast jätnud interneti avarustesse reklaamvideo kus on mõned nende esitletavad lood segmentidena olemas.
Antud videot kommenteerib ansambli taustalauljatar järgnevalt:

See on nii vana video! Me pole ammu enam laval sellised, peame uue tegema, et inimesed näeksid kui vägevad me tegelikult laval oleme

 

Igal juhul on võmalik ŠpiiliMiilit tellida kirjutades e-kirja MTÜ M1Muusikale (vaata meie kontakte) või võttes meiega ühendust facebookis.

Meie andmetel on bändi repertuaaris vähemalt 2 blocki 45 minutit laiv esitlust. Bändi tasustus poliitika on samas päris huvitav: ŠpiiliMiili küsib esinemistasu arvestades vaid kilomeetreid esinemiskohani. Arvutada tuleb lähtekohast Tallinn kuni sihtkohani kuhu pidu tellitud on. 

Iga kilomeeter maksab ühe euro. Näiteks kui pidu on Tartus siis tuleb arvestada mitu kilomeetrit on Tallinnast Tartuni: 186km, järelikult on ŠpiiliMiili tasud 186 eurot, kui tellija vajab ka lavatehnikat tuleks teha sama arvutust kuid lähtekohaks määrata Tartu ning korrutada kilomeetrid sihtkohani samuti ühe euroga.

Kommenteeri

Uuemad Vanemad