"Hoian kinni käest" Mis toimus loo kulisside taga? Eret ja Heiki räägivad asjast!

Pilt loost "Hoian kinni käest"

Tegijad olid loo suhtes väga avatud ja rääkisid meile kuidas asjad täpselt toimusid. Juttu kärpimata edastame teile nende sõnumid:

Eret Kuusk
Kuna praegusel karantiiniajal linnas midagi ei toimu ja peab toas passima siis tuli mul ükspäev pähe idee proovida midagi uut. Mõte liikus laulmise peale. Arutasin hea sõbra Dj Heikiga asja, et kas tal oleks mulle midagi head pakkuda, et teeks üheskoos loo. Heiki muide on varemgi mulle lugusid pakkunud, just lives esitamiseks. Seekord aga võttis meie muusikaline koostöö vedu hoopis stuudiotasandil.

Viimati võtsin laulu üles Sodiaagi keldri-karaokel, mida Dj Heiki korraldas. Väga lahe üritus oli! Seal tuli esitusele näiteks Termikate "Juulikuus lumi on maas" - death metal vokaalis ja igasuguseid teisi eksperimente. Karaoke on laulmise vorm, kus saab palju nalja, sest alati läheb natuke valesti. Peab minema! Proff ja "õige" karaokelaulja pole minu jaoks huvitav. Dj Heikiga meil koostöö sujub super hästi. Tunneme päris kaua, "Tabamata Ime" (2017) võtete ajast saadik, sealt alates oleme suhelnud. Mulle meeldib Dj Heiki kiire lugude tootmine ja artistlik muretus.

Heiki on sõnapidaja mees ja alt ei vea! Slaavi estraadi tümps "Hoian kinni käest" meeldis mulle kohe kui Heiki seda mulle pakkus. Laulsin loo kodustuudios sisse, ühtegi parandust vokaali ma ei teinud, tahtsin et see esimese laulmise energia jääks loosse sisse. Heiki enda kodus Moostes tegi sedasama. Mait masterdas meie vokaalid kokku ja nii ta läks - toores, värske ja muretu tulemus. Tegin kodustes tingimustes meie uuele laulule ka video ning kahe päevaga oli projekt publikuküps. Heikiga tunneme end audio-visuaalses maailmas väga mugavalt ja kindalsti tuleb meie ühistoodangule lisa!

Heiki Hainsalu
Nädal aega tagasi avaldas Eret soovi laulda. Kuna oleme ennegi koostööd teinud ja meie koostöö on alati täiuslik siis pakkusin välja just seda laulu. Kuna see laul on hästi pikalt seisma jäänud ja pole linti veel salvestatud. Muide selle lauluga on üks kord ka laval ära käidud aastal 2017 Genialistide klubis Tartus.

Kuna see laul oli tollel ajal alg versioonis ja esialgsete sõnadega, siis sai see lugu võetud vaid bloki täitmiseks kuna endal oli laule vähem. Nüüd aga see laul uues kuues, uued sõnad, uus taust. Sisse sai salvestatud Eretiga üksteisest 250 km kaugusel ja Mait Vaik abiga! Video tegi Eret ja nii nagu ikka on meie koostöös sädet! Kõik sujub ja kindlasti tuleb neid koostöö projekte veel.

Meie poolt lõpetuseks
Mis siin kosta? Suur töö suure taustaga!

Kommenteeri

Uuemad Vanemad