M1Muusika värskelt loodud facebooki GRUPP: miks ja milleks?

Täpselt nii, avasime äsja facebooki ka M1Muusika grupi. Ootame sinna liikmeteks kõiki M1Muusika lehte laikinuid ja youtubes meid jälgijaid.

M1Muusika Facebooki Grupp

Milleks see grupp? 

Oleme pikalt kaalunud M1Muusika grupi avamist facebookis kuid seni oleme seda edasi lükanud. Küll nüüdseks kus meid on juba pea 600, ning oleme juba aastaid üksteist tundma õppinud, oleme veendunud, et saame olla üksteisele seltsiks ka otse postitusi tehes ja omavahel rääkides.

Nimelt, facebooki lehel ei saa meie jälgija ise teemat alustada / postitust teha. Grupis on nüüd see võimalus olmas. Lisaks sellele on meil M1Muusika grupis ka kõik meie Artistid. Oled kunagi mõelnud saada Dj Heiki ja Hillar Kohvi vastust korraga? Nüüd on sul see võimalus. Nii Arnold Oksmaa kui ka Marco Tasane, Špiilimiili ja Dark Velvet - Kõik meie artistid on vaid ühe postituse kaugusel.

Samas paneme ka südamele, et Grupp ning temas olevad artistid ei ole loodud meie jälgijale kättesaadavaks halbade kavatsuste jaoks. Iga artist on üksnes ka moderaator, mis tähendab, et viisakus meis kõigis on alati esikohal :)

Kommenteeri

Uuemad Vanemad