Arnold: Eesti meelelahutustaevas on olnud säravaid kohtumisi Tanel Padari, Eda-Ines Etti ja Anne Veskiga!

Meelelahutustegelane Arnold meenutab oma karjääri eredamaid hetki, need olid toona Eestile võidu toonud Tanel Padari saabumine Eurovisioonilt, kus lennujaamas Tanel Padarit ootasime. Seistes toonase Kultuuriministri Signe Kivi kõrval ja oli au Tanel Padarit kallistada ja talle õnne soovida. 

arnold-ooksmaa-selfie
Foto: Arnold Oksmaa

Punase pika roosiga saatsin toona Eurovisioonile ka Eda-Ines Etti, kes malbelt naeratas ja ärevus oli suur sest olin ainuke kes varasel hommikutunnil fännidest kohal oli. 


Kohtumine Anne Veskiga oli ikka super! O Lust Fest 2003 aastal Viljandis kus ma ka laval enne teda esinesin oma showga oli mu unistus. Mäletan et Anne Veski oli vaimustuses mu lavalisest liikumisest ja samas otse lives laulda "Igaüks seda laval ei tee", lausus ta mulle! Anne oli sõbralik ja olen ta suur fänn siiani! Kõik tema laulud meeldivad mulle väga. 


Neid kohtumisi nii suuremate kui väiksemate muusikutega on ikka 20 eluaasta jooksul väga palju olnud, ja kõik mahuvad väiksesse Eestisse ära!

Kommenteeri

Uuemad Vanemad