Millised Kõrvaklapid On Muusika Produtseerimiseks Kõige Paremad?

Parimad klapid muusika produtseerimiseks on sinu klapid. Ole nüüd üks tähelepanelik silm ja saa aru miks see on nii.

Parimad klapid
Isetehtud Klapid, Foto: MTÜ M1Muusika

Asi on selles, et ei ole olemas "parimaid" klappe, on üldiselt head klapid ja on klapid millega saab teravalt kätte teatud sagedusi kuid parimad klapid on need, mis sul juba on - kõige tähtsam on tunda oma kõrvaklappe


Muusikat produtseerides kuulad sa oma teost kas oma monitoridest või kõrvaklappidest igal juhul teed sa endale meeldivat muusikat, seejärel kuuled sa seda telefonist, autos, suurte kõllidega ja sulle jäävad kõrva nüansid, mis sind häirivad- minnes tagasi heli parandama tunned sa sama koha ära oma produtseerimis klappides ning sedasi õpid sa tundma oma klappe.


Mida aeg edasi seda paremini sa tead "et kui minul siin klappidega kõlab see nii, siis ma tean, et autos on naa, telefonis pole seda kuulda ja lava kõlaritest on see liiga vali."


Muidugi ei ole see kõik vabanduseks soetada midagi väga ebakvaliteetset kuid hea kõrvaklapp ei ole alati ka väga kallis, hea näide sellest on: Pioneer SE-M531.


Tunne oma kõrvaklappe.

Vaata ka meie artiklit: Checklist: Loo produtseerimine

1 Kommentaarid

  1. Anonüümne06:04

    Most are high precision machining dual-extruder fashions, with each extruder being fed a unique colour of filament. A beautiful dragon with huge wings and a terrifying gaze can guard your fashions and figurines if you add top-of-the-line 3D prints to your collection. Fans of Games of Throne can obtain the Viserion Ice Dragon figurine STL information and do stunning 3D printing tasks.

    VastaKustuta

Postita kommentaar

Uuemad Vanemad