Artist: Kruiis

Kruiis on põhiliselt neljast liikmest koosnev ansambel, kes alustas oma tegevusega aastal 2017. Ansmabli Kruiis repertuaarist leiab põhiselt tantsumuusikat.
Ansambel Kruiis
Ansambli Kruiis liikmed on lavakogemust saanud ka ansamblites: Raster, Defitsiit, Supernova, Sky Line, Svips ja Levimo;

Koosesis Kruiis on osalenud kolmes telesaates: Kas Tohib?, Suvestuudio ja Hommik Anuga; mis on andnud ansamblile üle Eesti laialdast tuntust.

Hetkel seisuga märts, 2020 on Ansambli Kruiis kõige rohkem rahva südameid võitnud lugu "Kuninganna" mida solist ise kommenteerib järgnevalt:

Selle loo fenomen peitub ilmselt tema rütmis, lihtsas ja parajalt minoorse faktuuriga viisis, aga kindlasti ka heas laulutekstis - sõnumis, mis jõuab inimeseni.

 

Kruiisi loominguga saame tutvuda youtubes, küll nimetatud looga "Kuninganna" tutvume koheselt ka siin:

Ansamblil nii facebooki- kui ka koduleht ansambelkruiis.ee, kuhu on oodatud kõik tema fännid, jälgijad ja tellimused. Ansamblit saab tellida ka kirjutades e-kirja MTÜ M1Muusikale (vaata meie kontakte) või võttes meiega ühendust facebookis.

Meie andmetel on ansambli Kruiis repertuaaris vähemalt 4 setti, milest iga sett on 45 minutit pikk. Lisaks saab kokkuleppele ka järgnevate teenuste osas: peojuhtimine (pulmad, juubelid), humoorikad vahepalad, võistlustantsupaari etteaste ja lasteetendused (Onu Ervini Lasteteater);

Kommenteeri

Uuemad Vanemad