Artist: Village Voice

Village Voice on põhiliselt ühest-kahest liikmest koosnev ansambel, kus põhirõhk on vokalistil. Village Voice on tegutsenud aastat 2014 ning on tänaseks päevaks saavutanud eeskujuliku suurusega diskoteegi.
village-voice
Village Voice
Village Voice kogus kiiret kuulsust aastal 2018 osaledes saates "Rahvabänd" millest edasine tähelend tõi ning toob ka tänaseni edu nii ansamblile kui ka ansambliga koostööd tegelevatele osapooltele.

Hetkeseisuga on kõige õnnestunuim ja rahva südamete võitnud Village Voice lugu "Seal Horisondi Taga" mida solist ise kommenteerib järgnevalt:

Laul "Seal Horisondi Taga" on kaver Stas Mihhailovi loost "Там за горизонтом". Olgugi, et tegemist on tõlkelooga, räägib laul minust endast ja minu 4 aasta tagusest elupöördest.

 

Village Voice loominguga saab tutvuda nii youtubes kui ka soundcloudis. Nimetatud looga "Seal Horisondi Taga" tutvume kohe siin:
Ansamblil on ka facebooki leht kuhu on oodatud kõik fännid ning kuhu saab ka saata kutse tellida Village Voice esinema.

Meie andmetel on Village Voice tasu al. 350 Eurost. Eraldi on võimalik tellida ka Village Voice kaheliikmelist koosseisu hinnaga 550 Eurot. Esinemise teenusele võib võtta ka lisateenust õhtujuhtimise näol 100 Euro eest.

Kommenteeri

Uuemad Vanemad