Arnold Oksmaa: "Viimati kui stuudiot külastaisn oli aasta 2002", tänavu 2020 valmis Arnold Oksmaa esimene singel "Kuukristall"

Tänavu aasta 3. detsember väljastas Arnold Oksmaa koostöös Joonas Kolostoviga oma esimese ja "päris oma loo" nimega "Kuukristall" mida saab kuulata soundcloudis:

Arnold Oksmaa kommenteerib ise sündinud lugu järgnevalt: "Kuukristall, see on nii müstiline ja maagiline lugu. Mäletan ennast noorena lastekodus öösiti uninumas ja aknast kuud vaatamas. Poleks eales sellel hetkel osanud arvatagi, et minu esimene lugu saab olema Kuukristall, see on mulle nii südamelähedane!"

joonas-kolostov_arnold-oksmaa-kuukristall
"Kuukristall" Foto: Joonas Kolostov

Joonas Kolostov kes on Arnoldiga tehtud loo autor räägib loo sünnist lähemalt oma youtube kanalis oleva video kirjelduses: https://www.youtube.com/watch?v=bKAUvQg_6gY


Artistid tänavad kõiki kes on lugu juba kuulanud ning loodavad ka edaspidisele koostööle. Arnoldi meeleolu saab tellida ka Arnold Oksmaa ametlikult kodulehelt: http://arnoldoksmaa.ee/


Loole "Kuukristall" sai seltskonna poolt loodud ka kerge muusikavideo, mis esimese nelja päeva jooksul kogus Youtubes kogunisti 2,000 vaatamist.

Joonas Kolostov on hiljaaegu avanud ka oma bandcamp lehe ning soovitab kõigile kellel on autos või elutoas endast lugupidav helisüsteem soetada endale ka kvaliteetne ning ruumiline versioon nimetatud loost: https://joonaskolostov.bandcamp.com/track/kuukristall


Joonas lisab, et


Selleks, et heli kõlaks hästi tuleks alustada algsignaalist- ehk veenduda, et helifail ise on esiteks kvaliteetne ning alles siis süüdistada helitehnikat.

 

Igal juhul soovib M1Muusika vaid tuult tiibadesse ja edu edasistel koostöödel Arnoldi ja Joonase palade osas. 


Selleks, et olla kursis kõikide uute projektidega võite subscraibida meie kanalile Youtubes ning lisada end ka meie Blogi meilinimekirja!

Kommenteeri

Uuemad Vanemad