Dj Heiki uus lugu, nimevahetus ja kevadeks plaanitud uus HITT lugu, loe Dj Heiki telgitagusest! (täiendatud)

projekti-heiki_heiki-with-the-hoes

Kõigepealt, kes veel ei tea: Dj Heikil koostöös paljude teiste artistidega on peagi ilmumas Eret Kuuse poolt valmistatud muusikavideo. Teose "Miks lahkusid sa" treilerit saate silmata juba täna:

Kevadeks on aga Dj Heikil plaanid tuua oma diskoteeki uus clubi tantsukas lugu mis saab kandma nime "Sex." Seoses uue loo sünniga vahetab välja Dj Heiki oma aliasartisti "Heiki." Uueks "Heiki" aliaseks saab "Dj Heiki" sellega seoses vahetavad nii youtubes kui ka soundcloudis nime ka järgmised teosed:

  • Heiki - Kutsupoos
  • Heiki - Muusika jumal
Kõik eelnevalt nimetatud lood saavad kandma esitajanime "Dj Heiki." Projekt Heiki sümboliseerib Dj Heiki koostööd hiljuti tuntuks saanud artistiga Joonas Kolostov. 

Lugu "Joonas Kolostov - Sex (feat. Dj Heiki)" on tänaseks juba valmis kuid ootab soojemaid ilmasid videvõtete jaoks. Lugu ise on jätk loole "Muusika jumal" ent hoopis teises võtmes. Nii nagu Joonas Kolostov selle kohta ütleb:
Tegemist on Deep House stiilis küll ulakama kuid siiski tõisisema looga.

Artistid kaaluvad lugude "Muusika jumal" ja "Kutsupoos" ümberehitamist ning loo "Koroona" eemaldamist, et saavutada 2020 aasta jaanuaris tehtud plaani "Heiki with the hoes" albumi ellu viimist.

projekti-heiki_heiki-with-the-hoes
Dj Heiki. Foto: M1Muusika



Kommenteeri

Uuemad Vanemad