Dj Heiki tegutseb aastast 1994, loe kuidas sai alguse punaselt särav showmees!

Kas teadsite kuidas Dj Heiki tegi oma esimesed sammud muusika suunas? Ka meie seda varem ei teadnud!

Foto: Heiki Hainsalu Facebook

Enne kui hakkasite elama avalikku elu, millega tegelesite?

Ma olen hästi pikalt seda elu elanud, ma olen ju käinud ka ametlikult tööl - ma olengi kogu elu töötanud, seda juba 8 a. saadik. Olgem ausad siis neid töid on elus päris palju mis ma olen ära teinud. Tollel ajal ei olnud sellist seadust, et lapsi ei tohtinud tööjõuna kasutada ja sõna-otseses mõttes ma elasin enamus ajast tänaval ja töötasin ajalehepoisina.

Milline oli see päev või hetk mil avastasite end tegelemas muusikaga?

See oli aastal 1994 kus oli juba kogutud vanu laule. 94' aastal hakati mind kutsuma sünnipäevadele diskorina ja sellest saigi kõik alguse. Esimene üritus oli 28 mai, kus oli ühel inimesel (üks vanem naisterahvas kes sai tollel hetkel 70) suur juubel ja sealt ka kõik alguse sai. Pidu toimus Tartus, Kasekese restoranis.

Kas oli ka mõni suurem takistus mis tänaseni meeles püsib?

Tollel ajal- ütleme ei olnud sellist tehnikat nagu tänapäeval on. Takistuseks olid ka kaks banaani-kastitäit CD-sid ja kassette millest siis oli vaja leida sobiv lugu mida parasjagu soovitakse. Seda kõike muusikakeskusega millele olid pandud taha mõningad suuremad kõlarid!

Kui oleks võimalik rännata ajas tagasi kõik need aastad siis milline oleks see nõu või õpetussõna mida endale ütleksite?

Ma ei muudaks enda elus mitte midagi, sest on asju mida ma teeksin teisiti aga oma elu ma teisiti ei elaks.

Kas on olnud kedagi kes Teile muusikaalal on alati abiks olnud kui seda vajalikuks olete pidanud?

"Alati" ei saa võtta seda nimodi aga on inimesi kes on ikkagi abiks olnud. Kui ma ütleme võtan tollel ajal eksole, siis olin ma oma enda peremees aga kui nüüd tulla Sodiaagi aja juurde siis üks neist on olnud Leo Lehepuu, kindlasti nüüd viimasel ajal ka Joonas Kolostov kuid üldiselt on neid ikkagi olnud vähe kes on nõu andnud. Üldiselt olen ikkagi kogu suure töö ise ära teinud.

Kuidas nimetate oma muusikastiili?

See on ütleme, meelelahutuslik, showartistlik stiil ehk siis kuna ma olen showartist ja meelelahutaja siis tuju tõstmiseks sellsit kärtsu-mürtsu, pool naljaga asju veel sisse panna ongi minu stiil. Eestlased ütlevad selle kohta "Sült" muidugi. See on umbes sama mida teevad siin kuulsad ansablid nagu Hellad Velled ja Respekt kes küll ajavad igat nooti taga kuid selle vastu mina võtan asja vabalt- ütleme nii, et olen showartist.

Millist muusikastiili meeldib Teile endile kõige rohkem kuulata?

Ma kuulan väga palju muusikat, sest neid stiile on väga palju. Kõige rohkem kuulan popp muusikat, country muusikat ja vene muusikat!

Kui Teil oleks võimalik kohtuda või tutvuda kellega iganes Eesti muusika valdkonnast siis kes oleks see inimene ja miks?

Ma olen väga paljude artistidega koostööd teinud ja kohtunud olen ka paljudega, et kui nüüd need välja jätta siis oleks ehk suur au kohtuda ansabliga Vanilla Ninja, sest nende laul "Club Kung-fu" lööb laineid siiani ja omal ajal kui see oleks Eurovisioonile pääsenud siis oleks see kindel võidulaul olnud!

Kas Teil on ka lemmik Eesti näitleja, kui nii, siis milline on Teie tema lemmik roll?

Lemmik näitlejaid? Neid on ka palju! Kellega ma võib-olla päriselus sarnanen näitlejana on Ervin Aabel. Ta oli selline vahva komöödianäitleja ehk siis estraadinäitleja kes oli humorist. Ütleme siis nii, et täpselt nagu mina.

Mis on Teie lemmik värv ja miks?

Punane. Sest ma olen eluaeg olnud F1 Ferrari fänn!

Kas usute horoskoopi?

Nii-ja-naa. Vahe-peal võib minna sealt suht täpp samas vahe-peal ei pruugi täppi minna aga uskuda neid ei saa! Aga ajaviiteks lugeda võib! See on nagu meelelahutus!

Milliste tähemärkidega on Teil olnud kõige kirglikumad suhted?

Kaladega. Mul on naissuhteid väga palju olnud aga kalad on kõige rohkem.

Kui oleks üks asi elus, mida sooviksite, et Te poleks eales teinud, siis mis see oleks?

Muusikuna võibolla tööd alustanud, sest kui ma oleks teise eriala valinud siis võibolla oleks rahulikum elu.

Mida soovitaksite tänapäeval alustavale muusikule, et tema edule kaasaaidata?

Peab oskama teisi austada. Teistest lugu pidama ja olema väga tugeva närviga sh. taluda kriitikat ja vajadusel osata teha meeskonnatööd.

Kommenteeri

Uuemad Vanemad