Leo Lehepuu räägib endast

Rääkisime põgusalt Leo Lehepuuga, inimesega kes on tuntud ka kui ansambli Dark Velveti solist.

leo-lehepuu
Foto: Leo Lehepuu Facebook

Millest sai alguse kirg muusika vastu ja mis toimus enne seda?

Kes seda enam mäletab! Muusiku elu elan ma tegelikult juba väga pikka aega. Lihtsalt eelnevate pseudonüümide all. Võimalik, et töötasin ennem ehitusel kuid täpselt enam ei mäleta kus.

Milline oli esimene samm muusika suunas?

Tegelikult olen ma unistanud juba lapsena, et saaksin tegeleda muusikaga mis inimestele meeldiks ja see oli 2001 aastal kui ma sain enda lapsepõlve sõbraga kokku peale aastaid ja avastasin, et tema arvutis oli tarkvara nimega FL Studio. Ma palusin endale sellest koopiat ja kodus seda endale arvutisse installeerides möödus mul selle taga päevi ja päevi ja päevi. Esialgu küll niisama pinistades ja tinistades ja hiljem üritades midagigi loosarnast teha.

Millal tundsid esimest tunnustust oma muusikale?

Võimalik, et see oli äkki 2005 a. kui ma avastasin sellise saidi nagu CTGmusic.com kus ma laadisin oma muusika ülesse ja sain reviewde hindeks 6/10.

Kui oli, siis milline oli kõige suurem takistus algaja muusikuna?

Oli küll jah! See üllatuslik lugu, mis sai hindeks 6/10 on tehtud selliselt, et ma sain teha seda kümne minuti kaupa iga tunni aja tagant sest tunniajased äikesevihmad olid põhimõtteliselt terve päeva vältel, maksimum vahed olid kümne minutilised ja just nendel vahemikel ma seda lugu tegin.

Kui saaksid vihjata midagi kunagisele endale, siis mis see oleks?

Proovi vokaalselt vähekene rohkem oma lugudesse panna ja ära tee niisama instrumentaale.

Kas sellel raskel teel muusikas on olnud ka keegi toeks või abiks, kui seda on vaja olnud?

On olemas täiesti selline inimene. Selle inimese nimi on Marek Randla ja tema on see inimene kes ütleb alati otse kui sul midagi nihu on.

Millist muusikat te põhiliselt toodate?

Discot!

Milline on teie lemmik muusika?

Jään vastuse võlgu arvatavasti 90' dance music.

Kui oleks antud võimalus ülemaailmselt kohtuda ja tutvuda kestahes inimesega, siis kes see oleks?

See oleks Jonny Jakobsen, sest tegu on inimesega, kes on välja mõelnud kolm humoorikat karakterit ning tema lood ja häälemoonutused on nii head, et seda järgi teha on suhteliselt raske.

Kas ka Eestist leidub mõni talendikas inimene, kelle töö teile korda läheb?

Kõige rohkem ütleks Ivo Uukivi, ma ei mäleta nüüd kumb ta oli aga Kelgukoertest üks uurija. Ta on mu lemmik näitleja sest antud isik on ka tulihingeline Punk-bändi laulja.

Milline värv on teie lemmik?

Sinine. Sest ta on selline rahustav ja neutraalne.

Kuidas suhtute horoskoopi?

Eriti ei suhtu. Kui hommikul raadiost tuleb horoskoop siis ma muidugi kuulan ja päeva jooksul ma jälgin ka kas midagi sellest ka täitub kuid ütleme ausalt: mitte midagi sellest pole pihta läinud. Võiksin isegi öelda, et anekdoodid on usutavamad.

Millise tähemärgi vastu on teie südamel kõige suurem tõmme?

Kaksikute ja ma kohe ei oskagi öelda, et miks see nii on!

Kas on asju, mida sooviksite, et te poleks eales teinud?

Neid pisiasju on päris palju mida oleks võinud nagu mitte teha. Võibolla oleks selleks asjaks üks avarii mille põhjustasin pea-aegu, et nimelt.

Soovitage midagi äsja alustanud muusikule.

Kindlasti otsida ülesse endast mõni vanem tegija, küsida tema käest infot kuidas ta mida teeb, mitte häbeneda seda, et sa alles alustad ja kindlasti ei tasuks kuulata inimesi, kes esimese piiksu peale ütlevad, et see mida sa teed on hea sest kriitika on arenemise ema!

Kommenteeri

Uuemad Vanemad