Arnold Oksmaa Elukaaslane | Tähtis info teadmiseks!

Arnold Oksmaal hetkel elukaaslane puudub. Kui see peaks muutuma, muudame ka antud artiklit. Küllaga rääkisime Arnoldiga, et kui tüdruk peaks tekkima, siis milline ta ennustatavalt olema saab?

arnold-oksmaa-elukaaslane
Kes võtab selle magusa koha endale?

Kõige tähtsam, mida Arnold meile mitu korda rõhutas oli see, et too tüdruk saab olema mõistev inimene, kes oleks temaga koos vaid armastusest lähtuvalt, hoolimata sellest, kes või milline Arnold avalikkuse jaoks on.

Arnold andis selgelt mõista, et tema elukaaslane saab olema ilusa välimusega, ~170 cm pikk, siniste või roheliste silmadega põhjamaade neiu, kes pole kindlasti noorem kui 30 aastane. Arnold ise on hetkel 42 aastane. Arnoldi elukaaslane saab olema võimsalt leegitsev tulemärk, kuna Arnold ise on tähtkujult Lõvi, mainis ta, et ka elukaaslane võiks olla Lõvi.

Arnold kiidab kui tema elukaaslasel on ka mõni tagasihoidlik tätoveering ning teda ei häiri kui neiul ka juba mõni laps olemas on.


Küsisime Arnoldilt, et millised plaanid tulevase elukaaslasega juba paigas on? Arnold vastas rõõmustavalt, et viib ta kohe Kreekasse soojale maale puhkama, näitab sealseid kultuuri-pärle ning tutvustab talle ka sealset ajalugu.


Kas sina oled Arnold Oksmaa tulevane elukaaslane? Elame - näeme!

Kommenteeri

Uuemad Vanemad